Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Odense laver flereårig forlængelse med topscorer

Henry Hardarson forlænger med Odense Bulldogs.

Af

Odense Bulldogs holder på deres topscorer, da Henry Hardarson har sat sin underskrift på en to-årig forlængelse med Odense Bulldogs.

- Det er med stor glæde, at jeg har genskrevet med Odense Bulldogs for de to kommende sæsoner, da min familie og jeg trives super godt her i Odense. Derudover ser jeg rigtig meget frem til fortsat at være en del af genopbygningen i klubben, hvor vi forhåbentlig snart vil være tilbage i toppen, siger Henry Hardarson på klubbens hjemmeside.

26-årige Hardarson havde sin bedste sæson i sidste sæson, hvor han lavede 19 mål og 19 assister for Bulldogs i 47 kampe, hvilket var nok til, at han tog den interne topscorertitel - syv point foran Lukas Lundvald.

- Henry viste i sidste sæson, at han udover altid at levere defensivt og fysisk nu også er en ligaens mest målfarlige spillere og placerede sig i den netop afsluttede sæson som den femte mest målfarlige danske spiller i ligaen. Det siger derfor sig selv, at han er en nøglespiller for os. Det har derfor også været en høj prioritet for os at forlænge med Henry, og det er helt fantastisk, at vi kunne blive enige om en ny kontrakt, siger Bulldogs' sportschef, Henrik Benjaminsen.