Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Canadisk center med AHL-erfaring til Aalborg Pirates

Aalborg Pirates henter den canadiske center Ben Duffy til det nordjyske.

Af

Aalborg Pirates forstærker sig med den 28-årige canadiske center, Ben Duffy, der kommer til Aalborg for den resterende del af sæsonen.

Det bekræfter klubben i en pressemeddelelse her til eftermiddag.

- Vi sonderede markedet efter en center, der er stærk i offensiv zone, men også arbejder godt i egen zone. Det fandt vi i Ben Duffy, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Ben Duffy har spillet 18 kampe i AHL, hvor den seneste ligger tilbage i forrige sæson (2018/19), hvor det blev til tre kampe for San Antonio Rampage.

Derudover har han spillet et par sæsoner i Europa i henholdsvis Sterzing/Vipiteno i AlpsHL og senest i EC Kassel Huskies i DEL2. Begge sæsoner er han blevet holdets topscorer.

- Ben Duffy bliver en vigtig del i specielt powerplay, hvor hans store blik for spillet bliver en afgørende faktor. Han har ligeledes et godt skud selv, så han bliver også en skudtrussel, der skal tages alvorligt. Han besidder også en god teknik og god fart, slutter sportschef Ronny Larsen.

Ben Duffy har fået trøjenummer 16, og Aalborg Pirates afventer blot, at papirerne omkring arbejdstilladelse går i orden.

Aalborg Pirates skriver, at forwarden ikke skal ses som en erstatning for anden spiller, men en plads på holdet, som de i princippet har holdt åben, hvis der skulle komme spændende mulighed for forstærkning.

Tilførslen af Ben Duffy er fuldt ud finansieret af playersponsorater i klubbens eksisterende sponsorkontrakter og belaster dermed ikke den almindelige drift hos Aalborg Pirates.