Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Officielt: Colin Vock og Thinnesen bliver ny trænerduo i Esbjerg IK

Foto af DIU

Colin Vock skal i den kommende sæson være ungdomstræner hos Esbjerg IK. Han får selskab af Mathias Thinnesen.

Af

Colin Vock og Mathias Thinnesen har valgt at lægge skøjterne på hylden i hhv. Esbjerg Energy og Odense Bulldogs. I den kommende sæson skal de stå i spidsen for Esbjerg IK's talentfulde U17-drenge.

Det skriver Esbjerg IK på klubbens hjemmeside søndag aften.

Ny cheftræner på U17 bliver Colin Vock. Vi har været i fin dialog med Colin den sidste tid og efter han besluttede sig endeligt for at slutte karrieren på eliteplan som spiller, så kunne vi effektivisere planen med Colin som ishockeytræner endnu mere. Vi får en træner ind som har kæmpe erfaring indenfor ishockey-verdenen og rummer enorm megen viden, som han er klar på at dele ud af. Colin har mange sæsoner med sig som prof. Ishockeyspiller i flere amerikanske klubber samt de 2 DK klubber; White Hawks og Esbjerg Energy. Vi har store forventninger til ham og vi glæder os rigtig meget til at få ham med ombord som træner i Esbjerg IK. Vi byder Colin Vock velkommen i klubben.

Også Thinnesen bydes varmt velkommen tilbage i sin tidligere klub:

Ass. træner på U17 bliver Mathias Thinnesen. Mathias flytter retur til Esbjerg med sin kæreste efter 7 sæsoner i Odense Bulldogs. Vi har været i dialog med Mathias de sidste uger og har nu landet en aftale med ham. Vi har fat på en mand med en stor erfaring indenfor elite-ishockey i Danmark. Han har ligeledes et stort netværk og en masse rutine. Udover sin store erfaring på eliten som spiller har han kørt en del træninger og kampe som træner på ungdomsholdene i Odense Bulldogs. Sammen med Colin Vock får vi et stabilt træner-par på vores U17 hold. Det bliver høj kvalitet! Også en stor velkomst skal lyde til Mathias.