Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Mads Christensen vender hjem til Herning Blue Fox

En af Europas mest vindende ishockeyspillere vender hjem til Metal Ligaen.

Af

33-årige Mads Christensen vender tilbage til Metal Ligaen, efter at han har skrevet en 3-årig kontrakt med Herning Blue Fox.

Et kæmpenavn, der hermed tilføres Metal Ligaen. 11 nationale mesterskaber i to lande og fire klubber er de utrolige tal, Christensen vender hjem med.

- Vi er rigtigt glade for at være nået til enighed med Mads Christensen for de næste 3 sæsoner. Hans egenskaber som spiller taler for sig selv.

- Alle mesterskaberne er på ingen måde en tilfældighed, og han kommer hjem med en stor sult og ydmyghed for at præstere for Herning Blue Fox.

- På trods af meritterne i den danske og tyske liga og ikke mindst hans bundsolide erfaring herudover med 143 landskampe i rygsækken, så ved han også godt at forventningerne er store, og at han skal spille op til sit bedste.

- Det er dog en rolle som Mads har skullet leve op til i mange sæsoner, og jeg er sikker på, at Mads til fulde kommer til at vise sin kæmpe betydning for næste sæsons Blue Fox-mandskab, siger sportschef Martin Struzinski om seneste brik på et allerede solidt holdkort.

Mads Christensen påbegynder samtidig en civil karriere hos Blue Fox-sponsoren Scan Global Logistics, og det har formentlig været kraftigt medvirkende til, at økonomien hænger sammen.

Christensen er den seneste i rækken af markante danske profiler, Herning-klubben har skrevet kontrakt med. Kristian Jensen, Patrick Madsen, Anders Poulsen, Mathias Bau og nu Mads Christensen.

Det gør automatisk Herning - og formentlig Aalborg igen - til naturlige mesterskabsbejlere med en finale som succeskriterie.

Mads Christensen debuterede for Herning som 15-årig, og allerede dengang talte man om ham, som det helt nye, store Herning-navn med en sikker karriere i udlandet i vente.

18 år senere vender han hjem som en af Europas mest vindende ishockeyspillere med mesterskaber i Herning, SønderjyskE, Eisbären Berlin og EHC München bag sig.

Han er noteret for 285 kampe i Metal Ligaen med fem danske mesterskaber og en enkelt kåring som årets danske spiller. Fire af mesterskaberne er vundet med Herning, mens SønderjyskEs dominans startede i Christensens enlige sæson i Vojens, hvor det også blev til guld.

Seks tyske mesterskaber, og også her fulgte et magtskifte danskeren, for først vandt han med Berlin, og da han så rejste til München, flyttede guldhjelmene naturligvis med sydpå.