Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Martin Lefebvre tilbage til Aalborg Pirates

Den elegante back er klar til endnu en tørn for de nordjyske guldkandidater.

Af

Aalborg Pirates har i eftermiddag meldt ud, at Martin Lefebvre fortsætter på backlinjen.

Den 28-årige tidligere guldvinder med piraterne, vender tilbage som tredje udlænding, efter at Kirill Kabanov og Pierre-Olivier Morin tidligere på sommeren gjorde det samme.

Velvillige sponsorer står bag Lefebvres ankomst - og løn - og med på isen i Bentax Isarena i eftermiddag, da holdet gik på is, var Sparekassen Vendsyssel med en check til formålet.

- Vi kender Martin rigtig godt, og vi er rigtig glade for, at han har valgt at vende tilbage til Aalborg.

- Martin var en vigtig del af guldholdet i 2018, hvor han var slutspillets bedste offensive back og fortjent kom på AllStar-holdet.

- Han kommer naturligvis til at spille en vigtig brik i vores powerplay, hvor hans skud kommer til at være en trussel fra blueline, siger sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse.

I den, skriver Aalborg Pirates endvidere:

- Martin Lefebvre kom til Aalborg forud for 2017/18 sæsonen, hvilket var hans første sæson i Europa. Han viste sig at være en stor gevinst for holdet med hans stærke skøjteløb og blik for det offensive spil.

- Men han satte også en ære i det defensive spil. Han nåede at lave 36 point i 48 kampe i grundspillet, mens det blev til 16 point i 17 kampe i slutspillet.

Ronny Larsen supplerer:

- Martin kom, sidste sæson, tilbage til Aalborg ved slutningen af januar, da han havde været skadet i starten af sæsonen.

- Vi har holdt kontakten vedlige igennem længere tid, og Martin kunne se, at vi kunne holde på det meste af stammen fra sidste sæson, så han var også klar til at gøre arbejdet fra sidste sæson færdigt, siger sportschef Larsen.

Martin Lefebvre noterede sig i sidste sæson for fire point i otte kampe, inden sidste sæson blev lukket ned.

Han bliver tildelt trøje nummer 40 i den kommende sæson.