Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Nichlas Hardt klar for Rungsted

Landsholdsforwarden har skrevet en 3-årig kontrakt med nordsjællænderne.

Af

Rungsted Seier Capital har i dag med stolthed præsenteret 32-årige Nichlas Hardt som ny forward hos de regerende mestre.

Det er 13 sæsoner siden, Hardt rejste ud og skabte sin fornemme, europæiske karriere.

Nichlas Hardt har været i finske Tappara, svenske Malmö, finske Jokerit, tilbage i Malmö og senest i svenske Linköping, før han nu trækker en dansk klubtrøje over hovedet igen.

Hardt har ni A-VM under landsholdstrøjen med en række vigtige mål til følge, og Rungsted fremhæver hans tid som kaptajn på U20-landsholdet, der også talte Lars Eller og Mikkel Bødker.

- Vi begyndte at lægge en føler ud hos Nichlas allerede i starten af 2020, siger Rungsted-sportschef Morten Hagen.

- Siden da har der været en løbende dialog, og jeg er selvfølgelig meget glad for at det i sidste ende lykkedes begge parter at blive enige om en kontrakt.

- Jeg er sikker på, at Nichlas bliver en profil i den danske liga, og de danske hockeyfans i almindelighed, og Rungsted Seier Capital-fans i særdeleshed, kan godt begynde at glæde sig, siger Hagen til klubbens hjemmeside.

Direktør Thomas Friberg siger:

- Det har været en langstrakt proces, men den er foregået med stor respekt mellem parterne, og det stod tidligt klart, at både Nichlas og vi havde et ønske om at finde en fælles løsning for de kommende sæsoner.

- Corona kom desværre i vejen undervejs i forhandlingerne, men når begge parter har et stort ønske om noget skal ske, så lykkes man som regel med at få enderne til at nå sammen til sidst siger Friberg.

Nichlas Hardt får - selvfølgelig - trøje #43 hos Rungsted Seier Capital.