Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Steffen Klarskov indstiller karrieren

Foto af Daniel André Stentz

Steffen Klarskov lægger skøjterne på hylden.

Af

Rødovre Mighty Bulls mister en af klubbens helt store profiler.

Samtidig siger Metal Ligaen farvel til en spiller, der har været med i mange år.

Steffen Klarskov har valgt at indstille sin karriere.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside, hvor de skriver følgende:

Steffen Klarskov har valgt at stoppe ishockeykarrieren for at hellige sig til den civile karriere.

Klubben havde gerne set Klarskov som en del at holdet i den kommende sæson, men vi forstår og respekterer naturligvis beslutningen om, at der er opstået en spændende mulighed udenfor ishockeyen, som han ønsker at forfølge.

Klarskov fortæller om sit valg:

- Jeg har besluttet at stoppe min ishockeykarriere og fokusere på familie- og arbejdslivet, hvor jeg tiltræder en ny og spændende stilling, som ikke længere kan kombineres med en ishockeykarriere på fuld tid.

- Jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben. Holdkammerater, trænere, materialemænd og andet personale, som har været omkring klubben i min tid. Og stort tak til alle frivillige, som får kampafviklingen til at spille. Der skal også lyde en kæmpe tak til vores fans som altid har støttet os i medgang og modgang.

Jeg ser frem til at følge med fra sidelinjen i fremtiden og ønsker det bedste for klubben som altid vil være i mit hjerte, siger han.

Klarskov startede som ungdomsspiller i RSIK og har i størstedelen af karrieren spillet for Rødovre. Han fik i 2009 debut for Mighty Bulls og har spillet over 330 kampe for førsteholdet.

Det er også blevet til to sæsoner i både Aalborg og Frederikshavn samt et kort visit i Herning. I alt næsten 550 kampe i Metal Ligaen.

Hans erfaring og altid målrettede indstilling har også gjort, at han de seneste sæsoner har været en del af kaptajn-gruppen på holdet som assisterende kaptajn.

Det er også blevet til adskillige landskampe på både ungdoms- og A-landsholdet, ligesom han repræsenterede Danmark til VM i Köln/Paris i 2017.

Der skal lyde en kæmpe tak til Steffen for indsatsen gennem årene og alt held og lykke videre i den civile karriere.

Vi kommer naturligvis til at sige farvel til Steffen på isen i den kommende sæson, hvor vi også skal hylde de spillere, som stoppede karrieren efter sidste sæson.

De er absolut ikke glemt, men de har ikke fortjent at blive hyldet under de restriktioner, der har begrænset mulighederne for at fylde Rødovre Centrum Arena.