Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

SønderjyskE fortsatte Aalborg-nedtur - Rødovre tæt på playoff

Foto af DIU

Tre kampe på aftenens menu i Metal Ligaen førte til tre udesejre.

Af

Rødovre Mighty Bulls er tæt på playoff efter sejr i Herlev, Frederikshavn White Hawks tog pligtsejr i Odense, mens SønderjyskE sejrede sikkert i Aalborg, hvor en lille krise kradser.

Hurtige indtryk fra runden følger i resuméerne herunder.

HERLEV EAGLES - RØDOVRE MIGHTY BULLS 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)
Direkte kamp om syvendepladsen og den sidste direkte kvartfinaleplads. Rødovre sejrede efter fin udebaneindsats, og er nu så godt som sikret minimum syvendepladsen og dermed playoff.

Med sejren går de sågar forbi Herning på sjettepladsen. Herlevs ottendeplads, medfølgende hjemmefordel i play-in, bliver mere og mere sikker.

Bundrutinerede Morten Andreasen gik forrest med to point for gæsterne. Inklusiv tredje periodes 1-3-scoring, der lukkede og slukkede.

For Herlev lynede førstekæden igen, da de udlignede i anden periode, men David Suvantos træffer sidst i samme periode skabte den fornødne forskel, da Herlevs mange skud i tredje periode blev neutraliseret af Ridderwall og Co.

883 tilskuere så med i vestegnsderbyet i den første kamp under Ørneborgens nye navn, PM Montage Arena.

ODENSE BULLDOGS - FREDERIKSHAVN WHITE HAWKS 4-6 (2-2, 2-3, 0-1)
Regulær cowboykamp i Odense, hvor seksløberne blev luftet på begge sider i kampens første halvdel.

Hjemmeholdet scorede hele fire gange på deres første 12 skud, bragte sig i front 4-2 og fremtvang timeout fra Jari Pasanen allerede i 29. minut.

Opsangen hjalp. Cam Spiro/Alexander Bumagin strammede sig an og var begge med i to hurtige til udligning og ydermere føringsmålet inden perioden var omme.

Ian Brady øgede til slutresultatet 4-6 i tredje periode og sikrede en pligtsejr til vendelboerne, der vågnede op til dåd i kampens sidste halvdel.

Skudstatistikken særdeles overbevisende i gæsternes favør med hele 47-22. Med sejren går Frederikshavn White Hawks på tredjepladsen, mens Bulldogs' niende- og sidsteplads nu også snart er matematisk sikret.

AALBORG PIRATES - SØNDERJYSKE 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)
Julian-gate havde endnu et twist før dagens opgør mellem de to tabende Final4-semifinalister. Aalborg-kaptajnen sad igen ude med sin skade efter den omdiskuterede klarmelding under Final4.

I spillet på isen fungerede Simioni-systemerne til punkt og prikke. To scoringer i første og en yderligere pind i anden periode satte kursen, og så havde piraterne en ny 0-3-hurdle på egen is at forcere.

Spencer Humphries reducerede og tændte håbet, inden der gik koks i disciplinen og det hele stak af. Badebilletter til Mikkel Højbjerg og netop Humphries gjorde ondt på comebackforhåbningerne, der mislykkedes. Matt Prapavessis kunne i stedet lukke og slukke til 1-4 mod slutningen. Ny Aalborg-skuffelse og en mindre krise hos de ambitiøse mestre.

SønderjyskE's pil peger mod Rungsted Seier Capitals førsteplads, mens Aalborg Pirates mistede tredjepladsen til rivalerne fra Frederikshavn.