Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Sønderjyderne var bagud i Herlev, men kørte tre vigtige point hjem med en flyvende Anders Biel.

Af

Man bør holde øje med SønderjyskE.

Hvor holdet indtil midt i december var svingende, så er pendulet nu svinget over til at være godt og vel stabile. Stærke og stabile.

Sejren i aften i Herlev var et nyt eksempel, for der kom Continental Cup-vinderne bagud 1-0 efter kun 33 sekunder, men efter den tidligere Herlev-spiller Frederik Bjerrums udligning senere i 1. periode, var sønderjyderne aldrig mere bagud.

Føringer på 2-1, 4-2 og 5-3 holdt gæsterne på sikker kurs mod sejren, selvom der de sidste 11 minutter stod 4-5, som blev resultatet.

SønderjyskE rykkede ligesom Herning forbi Frederikshavn, så nu er SønderjyskE i top-3, efter Aalborg og Herning.

Tre giganter som 1-2-3 - er storholdene vågnet op?

SønderjyskEs Anders Biel lavede tre assister, og import-spillerne Phil Lane og McGregor Sharp scorede igen.