Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL: Lars Eller spillede hovedrolle i Capitals comeback

Eller leverede endnu en gang en stærk indsats for hovedstadsholdet, og var natten til fredag en af de afgørende kræfter bag et flot comeback.

Af

Eller og Capitals var natten til fredag på besøg hos Colorado Avalanche, til et vaskeægte topopgør mellem to mandskaber der forhåbentlig når langt i dette års slutspil. 

Avalanche vandt første periode 2-0, på mål af henholdsvis Andre Burakovsky og Mikko Rantanen. 

Men så stoppede det også for det Denver baserede tophold. Ca. midt i anden periode reducerede Nicklas Backstrom til 2-1 på et powerplaymål, og i sidste halvdel af tredje og afgørende periode diskede hovedstadsholdet op med to yderligere scoringer. 

Begge scoringer kom som resultat af hårdt arbejde i offensiv zone, af selveste Lars Eller. Danskeren blev naturligvis noteret for en assist ved hver af de to sidste scoringer. 

Foruden to assists var danskeren på bænken hele to gange. To minutter for slashing og to minutter for forsinkelse af spillet. 

Eller var på isen i 16.24 minutter. 

Slutresultat: 2-3 til Washington Capitals.