Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL: Trænger Frederik Andersen til et hvil?

Hockeytinget.dk kaster lys over nattens kampe i NHL

Af

Natten til lørdag var Toronto Maple Leafs og Frederik Andersen i aktion mod Philadephia Flyers fra Metropolitan Division. 

De sidste to kampe har været vaskeægte gyserkampe for Frederik Andersen. Med fire mål tilladt, er Freddie blevet trukket ud af kampene, og erstattet med reservemålmand Garret Sparks. 

I nattens kamp mod Flyers holdte Freddie ud i hele kampen. Men, det var ikke nogen skøn affære, og i anden periode blev den store dansker igen passeret fire gange. 

Men ting skal altid ses i den rette kontekst, og nattens kamp mod Flyers var en særdeles målrig affære. 

Første periode ender 1-1. En periode hvor Freddie har en målredningsprocent på 90.91%.

Anden periode ender tværtimod 4-3 til Flyers. En periode hvor Freddie har en målredningsprocent på tåkrummende 55.56%. Var dette sket i en enhver anden kamp ville Freddie være blevet trukket ud. Heldigvis var der også målfest i den anden ende af isen, hvor Flyers reservemålmand - Brian Elliott - lukkede tre mål ind på 16 skud. Dette giver Elliott en målredningsprocent på 81.25%. 

Tredje periode ender 3-1 til Maple Leafs, der hermed lukker kampen på cifrene 7-6. I denne periode har Freddie en målredningsprocent på 88.89%. 

Selvom at Maple Leafs fik en tiltrængt sejr, så stod Freddie faktisk ikke nogen særlig imponerende kamp. 

Spørgsmålet er nu om coach, Mike Babcock, lader Andersen få et hvil, og dermed sikrer sig at Freddie er fysisk og mentalt klar til slutspillet - for her vil det have afgørende betydning hvis han ikke er i absolut topform! 

 

 

Nederst på siden kan du se generelle resultater fra ligaen, samt vores opdaterede livescore med conference og divisionstabeller samt et overblik over hvem der i øjeblikket står til at skulle deltage i turneringen om Stanley Cup trofæet.