Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Stanley Cup finalen: Boston Bruins vinder første opgør

Hockeytinget.dk kaster lys over nattens kampe i NHL

Af

Boston Bruins har i dette års slutspil levet gevaldigt op til navnet. Brad Marchand, Patrice Bergeron og David Pastrnak har været stærke som bjørne og ryddet alle modstandere af vejen!

Faktisk var den hårdeste serie for bjørnene, den første mod Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs - den gik nemlig som den eneste helt ud i syv kampe.

St. Louis Blues har derimod haft en lidt mere overraskende vej til finalen, der blandt andet bød Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets i første runde af slutspillet. Stor respekt for holdet fra Missouri, der i januar måned lå sidst i grundspillet.

Første finaleopgør mellem de to mandskaber faldt ud til Bruins fordel, der på hjemmebane besejrede Blues med 4-2.

Bruins havde - bortset fra første periode som Blues vandt 1-0 - styr på Blues i hele kampen. Blues fik kun skudt på mål 20 gange, hvor Bruins til gengæld forsøgte sig hele 38 gange.

Ydermere trak Blues hele fem udvisninger, der dog kun kostede én enkelt scoring til Bruins.

Brad Marchand afgjorde definitivt kampen med 1 minut og 50 sekunder tilbage, på et såkaldt "tomt net" mål.

Såfremt at Blues har ambitioner om at vinde Stanley Cuppen skal der diskes op med lidt mere disciplin, og lidt flere skud på mål - akkurat som vi har set tidligere i sæsonen!

Næste opgør finder sted natten til fredag, også på Bruins hjemmebane Boston.