Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Toronto henter ny målmand efter Frederik Andersen-skade

Toronto Maple Leafs har ageret hurtigt ovenpå Frederik Andersens skade.

Af

Da Frederik Andersen forleden gik skadet ud, skabte det øjeblikkeligt store rystelser i det hockeygale Toronto, hvor målmandssituationen er blevet vendt og drejet lige siden.

Michael Hutchinson, der hidtil har været gardering for Andersen, har ikke ligefrem overbevist i sine præstationer. Heller ikke i nat, hvor New York Rangers scorede tre mål i første periode på vejn mod en 5-3-sejr.

Derfor har storklubben nu handlet.

Umiddelbart efter nattens kamp blev et trade annonceret. I Los Angeles Kings har de hentet det tidligere store målmandstalent, amerikaneren Jack Campbell, der nu skal prøve at bringe ro mellem Toronto-stængerne. Indtil Frederik Andersen atter klarmeldes.

Med i handlen fulgte også angriberen Kyle Clifford.

Prisen for Toronto blev angriberen Trevor Moore samt to draftvalg. I tredje runde til sommer (oprindeligt tilhørende Columbus Blue Jackets) og et konditionelt draftvalg i tredje runde næste sommer.

Der er endnu ingen tidshorisont på Frederik Andersens skade, der angiveligt sidder i nakke/hals-regionen.

LÆS OGSÅ: NHL: FREDERIK ANDERSEN UDE MED "UPPER-BODY INJURY"

LÆS OGSÅ: VM: DISSE DANSKE NHL-SPILLERE KAN KOMME MED TIL VM