Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Sejr i VM-generalprøve: Flot dansk comeback

Østrig førte længe, men en flot dansk afslutning sikrede sejr i den sidste testkamp før VM.

Af

Peter Schneiders åbningsmål for de østrigske værter lignede længe sejrsmålet, men i tredje periode vågnede Heinz Ehlers' tropper op til dåd og sikrede sejren.

Vendepunktet kom midtvejs i tredje periode, men først måtte Sebastian Dahm, i et powerplay, afværge et østrigsk straffeslag.

I samme overtalssituation meldte dynamitkæden med Regin, Bødker og Jensen sig på banen.

Sidstnævnte, med fornavnet Nicklas, hamrede et kanonskud op i det lange hjørne til 1-1.

Danskerne ville have mere og med under fire minutter igen kom føringsmålet. Flot forarbejde fra Mathias Bau satte Frederik Storm op til afslutning i slottet, og Malmö-wingen satte flot 1-2-målet.

Dette blev kort efter fulgt op til 1-3. Førstekæden satte igen maskinen i gear, og det endte med et mål fra Jesper Jensen Aabo, der langt ude fra sendte et skud på mål, hvor Mikkel Bødker sørgede for trafikken.

1-3 blev slutresultatet, og dermed en positiv generalprøve før det går løs i næste weekend. Lørdag venter Frankrig i den danske VM-premiere i slovakiske Kosice.

ØSTRIG - DANMARK 1-3 (0-0, 1-0, 0-3)
33:05 1-0 Peter Schneider
50:54 1-1 Nicklas Jensen (ass. Bødker, Regin) PP
56:34 1-2 Frederik Storm (ass. Bau)
57:17 1-3 Jesper Jensen Aabo (ass. O.Larsen, N.Jensen)