Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OPTAKTSBLOG: #2 KAN HERNING KOMME TILBAGE FRA EN DÅRLIG SÆSON?

Foto af DIU

Henover ti artikler bedriver gæsteskribent Mike Larsen en udførlig optakt til den nye sæson i Metal Ligaen. En generel og en om hvert hold. Denne gang er det Herning Blue Fox, der ses nærmere på.

Af

På papiret ligner det et Herning hold, der kan komme til at gå langt, men igen det skrev jeg også sidste sæson om Herning, der havde Danmarks bedste danskerstamme. Jeg ligger hovedet på blokken igen, og siger at Herning kommer langt i slutspillet. Jeg vil ikke ligge så meget i Hernings resultater i opstarten, hvor man også har været ramt en del af skader.

SIDSTE SÆSON
Sidste sæson var en mindre katastroffe for Herning. Det var det stort set fra start til slut, hvor intet fungerede for traditionsklubben. Man kom sikkert i kvartfinalen, hvor Aalborg Pirates valgte at spille mod Herning. Selvom Aalborg vandt med 4-1 i kampe, så var kampene tættere end det. Herning lavede for mange fejl, hvilket kostede mål på afgørende tidspunkter.

VIGTIGE TRANSFERS
Zack Torquato, forward, var næsten den eneste udlænding fra starten af sæsonen, der leverede bare en lille smule af det, som man havde forventet. Han blev Hernings topscorer, men han endte med 41 point i 40 kampe, hvilket er næsten uhørt i Herning.

Brodie Dupont, forward, er ny i Herning, og han kommer med masser af erfaring til holdet. Han er noteret for en kamp i NHL, men omkring 400 kampe i AHL. Herning får en spiller med en god målnæse, men også med et godt blik for spillet.

Mark MacMillan, forward. Han er igang med sin anden omgang i Europa. Han startede sidste sæson i Sverige og tog videre til Tyskland, inden at han tog hjem. Han har et godt blik for spillet og for sine holdkammerater, og han vil blive en god gevinst for Herning.

NØGLESPILLERE
Simon Nielsen, målmand. Landsholdsmålmand og en sikker sidste skanse for Herning. Han har spillet masser af kampe for Herning, og han bidrager en masse ro til de bagerste rækker med den store erfaring, som han kommer med.

Daniel Nielsen, back. Hernings grand old man, der styrer Hernings powerplay med hård hånd fra blueline. Han er næsten utrættelig og kan næsten spille hele kampen uden at gå ned i tempo. Han styrer blueline hårdt, men han har også et godt skud, der kan sendes afsted mod mål.

Dmitri Kostromitin, back. Et kæmpestort russisk køleskab, der bliver lettere at komme over (191 cm) end det bliver at komme udenom (100 kg). Han er ikke den spiller, der tager pucken op af isen, men han bliver hjemme og ryder op foran eget mål.

ODDSTANKER
Man kan muligvis fange nogle gode odds på Herning her i starten af sæsonen, da bookmakerne sandsynligvis vil kigge på deres sidste sæson. Dog vil de få rettet ind i løbet af sæsonen. Offensivt skal Herning nok også komme til at lave nogle mål, men Herning stiller igen op med en stærk defensiv, så spillet på under 5,5 mål kan blive det foretrukne på Herning.

CHANCER FOR MESTERSKAB
Jeg vil vurdere Herning til at have gode muligheder for at komme i finalen. Der er en god på det hele i Herning og en vilje til at rette op på sidste sæson. Det kunne ligne en finaleplads, hvis man kigger på holdene enkeltvis. Bookmakerne ligger dog også rimelig lavt på Herning som mestre, så de forventer også, at de kommer langt, så værdien er ikke til stede.

LÆS ALLE DE ANDRE OPTAKSBLOGS HER

LÆS OGSÅ: OPTAKTSBLOG: Metal Ligaen 2019/20 - ni hold og 48 runder