Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OPTAKTSBLOG: #4 KAN HØGENE SPILLE MED OM GULDET?

Foto af DIU

Henover ti artikler bedriver gæsteskribent Mike Larsen en udførlig optakt til den nye sæson i Metal Ligaen. En generel og en om hvert hold. Denne gang er det Frederikshavn White Hawks, der ses nærmere på.

Af

Frederikshavn har holdt på flere spillere fra sidste sæson, hvor især Tadeas Galansky i målet bliver en meget vigtig brik. Frederikshavn kommer med en rimelig bredde defensivt, og offensiven ser også ganske god ud, hvor der kan stilles med tre stærke kæder samt en arbejdskæde.

SIDSTE SÆSON
Frederikshavn havde næsten en perfekt sæson, hvor man kom i final4-finalen, men man satte det hele over styr i sidste minut, hvor man lukkede to mål ind. Man blev nummer tre i grundspillet, og i semifinalen gav man en smule modstand til Rungsted, men man måtte se Rungsted løbe med sejren. I kampen om bronze var man stærkest i kampene mod lokalrivalerne fra Aalborg Pirates.

VIGTIGE TRANSFERS
Dale Mitchell, forward, er fortid i Frederikshavn, og har taget turen til Tyskland. En spiller, der startede med mange udvisninger i ligaen, men siden blev mere rolig, men der gik også lidt af hans spillestil, når han ikke var oppe i det røde felt.

Albin Lindgren, back, der har spillet en del i den tredje bedste svenske række, men det var sidste sæson i Norge, hvor han fik slået sit navn fast som en farlig offensiv back. Et stærkt skud fra blueline i powerplay, hvilket han har vist prøver på op til flere gange i opstarten.

Anders Eriksson, forward. En spændende svensk forward, der er kommet til Frederikshavn fra Lauritzer i den næstbedste tyske række. Han har også en del erfaring fra SHL og Allsvenskan, så han kommer med en masse erfaring, der kan komme de unge spillere til gode.

NØGLESPILLERE
Tadeas Galansky, målmand, tager endnu en sæson i det nordjyske. Han var en stor del af den plads i semifinalen, som man fik spillet sig til. Han kommer sandsynligvis til at spille størstedelen af kampene, og derfor kan der være små udsving i hans præstationer.

Alexander Bumagin, forward, tager noget overraskende en sæson mere i Frederikshavn. Han har kvaliteterne til højere liga, men det lyder til, at han føler sig hjemme i Frederikshavn, og dermed har han taget en massiv lønnedgang i forhold til større ligaer.

Dane Fox, forward, kommer til Frederikshavn fra den bedste tyske række, hvor han har præsteret meget godt over to sæsoner. Fox kommer til Danmark med en god selvtillid fra disse sæsoner. En spiller, der sagtens kan blive en profil i Danmark, hvis han ikke ender med at tage for mange udvisninger.

ODDSTANKER
Frederikshavn vil sandsynligvis være favoritter i de fleste af deres hjemmekampe, da mange hold har det svært i det nordligste Jylland. Kigger man på antallet af mål, så kunne det sagtens ligne målfattige kampe, da man har en rimelig god defensiv samt en Galansky i målet, der tager rigtig godt fra.

CHANCER FOR MESTERSKAB
Chancen er bestemt tilstede i min optik. De har en god bred trup end et par andre lige under dem. Kan de holde sig fri for skader, så har de bestemt en trup, der kan komme langt i slutspillet. Odds 9,00 i øjeblikket er lige på grænsen til værdi i min optik, da jeg synes, at der er andre hold, der på papiret ser stærkere ud.

LÆS ALLE DE ANDRE OPTAKSBLOGS HER

LÆS OGSÅ: OPTAKTSBLOG: Metal Ligaen 2019/20 - ni hold og 48 runder