Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

U20: AaB er danske mestre i suveræn stil

Foto af AAB ISHOCKEY

AaB er danske U20-mestre i suveræn stil.

Af

AaB Ishockey er danske mestre i U20-rækken. Det er en kendsgerning efter holdets 3-1 sejr over Herlev søndag eftermiddag.

AaB er nu noteret for otte point i gruppen og er dermed ikke til at hente af hverken Hvidovre eller Herning, der må kæmpe om sølvet.

I dagens kamp fortsatte AaB de gode takter og vandt fortjent.

Efter små 10 minutters spil bragte Mads Falborg Iversen Aalborg foran med 1-0 i powerplay. Bare 42 sekunder senere kunne Jonathan Brinkmann gøre det til 2-0.

Og Brinkmann var der mere af i tredje periode. Med sit 5. point ved denne DM scorede han således også til 3-0, inden Herlev fik pyntet på resultatet ved Christoffer Gath med omkring 10 minutter tilbage af kampen.

Stort tillykke til AaB's drenge med DM-titlen!