Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

MEDIE: JOACHIM BLICHFELD KALDT OP TIL NHL

Joachim Blichfeld er angiveligt kaldt op til San Jose Sharks i NHL.

Af

Danmark kan få sin 13. NHL-spiller i nat.

I hvert fald erfarer Nordjyske Stiftstidende, at frederikshavneren Joachim Blichfeld, efter en lang række stærke kampe i AHL, nu er kaldt op af San Jose Sharks.

Hajerne draftede ham med et meget sent valg tilbage i 2016, men siden har Blichfeld bare bygget på. I sidste sæson blev han topscorer i juniorligaen WHL, og den succes har han bragt med til AHL, hvor han er intern topscorer hos San Jose Barracuda.

Det giver altså nu, ifølge lokalavisen, chancen i verdens bedste liga.

En af årsagerne skulle angiveligt være nattens trænerskifte, som vi også spekulerede i tidligere. Assistenten Bob Bougher har taget over for Peter DeBoer, der blev fyret på grund af en stribe dårlige resultater.

Hjemme i SAP Center tager San Jose Sharks sent i nat imod New York Rangers. Muligvis med dansk historieskrivning som resultat.

Hvis oplysningerne, der endnu ikke er officielt bekræftet, holder stik, og Blichfeld vel at mærke kommer i kampopstillingen, så vil han blive den 13. dansker, der optræder i NHL.

Blichfeld har produceret 19 point (9+10) i 20 kampe i denne sæson.

Lige nu er syv øvrige danskere, på mere eller mindre daglig basis, i aktion derovre.

LÆS OGSÅ: Fortsætter fremmarch: Tre nye danskerpoint i San Jose-sejr

LÆS OGSÅ: Femte NHL-træner udskiftet indenfor tre uger - åbner det for dansk debut?

LÆS OGSÅ: Blichfeld kan blive nummer 13 - her er danskerlisten i NHL