Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

DANSK SUCCES: To hattrick i samme KHL-kamp

Foto af Jokerit

Nicklas Jensen og Peter Regin lavede begge hattrick - i samme kamp.

Af

Jokerit vandt mandag overbevisende med hele 7-0, da de mødte Dinamo Riga i den lettiske hovedstad.

Og her blev det såmænd til to danske hattrick, da både Nicklas Jensen og Peter Regin lavede tre mål i kampen.

Endda indenfor de to første perioder.

Helt ekstraordinært og noget, som sker ganske sjældent i hockey.

Efter første periode var Jokerit foran med 4-0 og her havde de to danskere allerede lavet to mål hver.

Efter syv minutter af anden periode lavede Nicklas Jensen så sit tredje mål og fire minutter senere gjorde Regin ham kunsten efter.

Det bringer Regin på 13 sæsonmål og Jensen op på syv, efter en svær start.

Jokerit er nu oppe som firer i KHL's Vestkonference og dagens sejr var den tredje på stribe for finnerne.