Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Fakta: Danske mestre stadig sikret plads i Champions Hockey League

Der findes ikke noget scenarie, hvor den danske mester ikke kvalificerer sig til CHL.

Af

Dagens udmeldinger omkring Champions Hockey League har ført til et par spørgsmål vedrørende kvalifikationen for danske hold.

F.eks. spørgsmålet, om de danske mestre kan risikere ikke at kvalificere sig til CHL, fordi SønderjyskE ved at vinde Continental Cup på hjemmebane i januar og det danske mesterskab i april, åbner for en plads til grundspilsvinderne. 

Men det er altså KUN, hvis SønderjyskE vinder både Continental Cup og det danske mesterskab. I så fald kommer grundspilsvinderne også med i CHL, og Danmark får altså to hold med, men det gør Danmark uanset, hvis SønderjyskE vinder Continental Cup.

Så det er altså i alle scenarier det helt afgørende, at forholde sig til - om SønderjyskE vinder Continental Cup på hjemmebane den 12. januar.

Her er reglerne for CHL-kvalifikation:

  • Vinderne af Continental Cup er sikret plads. SønderjyskE er blandt de fire finalister.
  • Vinder SønderjyskE Continental Cup, så sikrer de danske mestre sig stadig en plads i CHL, og Danmark får altså to hold med.
  • Vinder SønderjyskE både Continental Cup og DM, går Danmarks anden plads videre til vinderne af grundspillet.