Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Officielt: Mathias Seldrup skifter til Frederikshavn

Målmanden har skrevet en 2-årig kontrakt med White Hawks, der fortsætter oprustningen på danskersiden..

Af

Den 23-årige målmand Mathias Seldrup skifter fra Esbjerg Energy til Frederikshavn White Hawks, oplyser selskabet bag White Hawks, Elite Nord Frederikshavn A/S, i en pressemeddelelse udsendt her til morgen kl. 7.

Kontrakten er 2-årig, og nordjyderne fortsætter den succesrige hvervning af danske målmandstalenter.

Thomas Lillie tog springet fra Vojens over Sverige til etableret ligamålmand og er regerende dansk mester.

Georg Sørensen var også i Frederikshavn, hvor han skabte sig en solid position som førstemålmand.

Og mest berømt er Frederik Andersens vej fra Herning via Frederikshavn til Frølunda og NHL, som en af verdens bedste målmænd.

Nu er kursen sat for Seldrup, der i flere sæsoner har stået stærkt i Mark Pedersons Esbjerg. Præcis som de tre øvrige, har han en stærk fortid på danske juniorlandshold.

- Vi ser meget frem til samarbejdet med Mathias Seldrup, der er en meget talentfuld og ambitiøs keeper. Han er ikke færdig med at lære endnu, og vi tror, vi kan udvikle ham yderligere i Frederikshavn, skriver Elite Nord i meddelelsen.

- Jeg er rigtig glad for at skulle spille i Frederikshavn til næste sæson. White Hawks er altid en topklub, der har store ambitioner, og det har jeg også selv. Jeg har kun hørt godt om klubben og byen, og det er et rigtig godt sted at være.

- Mine ambitioner er at være fast førstemålmand for en topklub, og jeg er klar til at bevise mit værd, og levere fra dag et. Jeg ser frem til samarbejdet med Jari Pasanen, som jeg er sikker på kan lære mig meget, siger Mathias Seldrup.

Mathias Seldrup kommer til at spille med nummer 83 på ryggen, og han flytter til Frederikshavn i løbet af sommeren.