Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

14 år som formand: Dette var det største øjeblik for Henrik Bach

Henrik Bach Nielsen har haft store oplevelser i sin tid som formand for Danmarks Ishockey Union.

Af

I dag bekræftede Danmarks Ishockey Union, at Henrik Bach Nielsen stopper som formand til næste sommer.

I pressemeddelelsen fortæller Henrik Bach Nielsen om sine største oplevelser i sin tid i spidsen for Danmarks Ishockey Union.

Et minde står ham utroligt nært.

VM i København og Herning i 2018, hvor over 1300 frivillige var en del af det enorme forberedelsesarbejde, som VM-organisationen havde påbegyndt flere år forinden.

Over 520.000 tilskuere fra hele verden så kampene i Royal Arena og Jyske Bank Boxen og VM blev det største sportsarrangement nogensinde i Danmark.  

- Jeg tror ikke nogen, der var til stede i Herning og København i de majdage i 2018 nogensinde vil glemme den stemning, der herskede i begge byer og omkring arenaerne.

- Der var glæde og glade mennesker overalt, og det var en stor fest med ishockey i centrum. Jeg glæder mig allerede til 2025, når vi i fællesskab med Sverige skal arrangere VM igen, siger Henrik Bach Nielsen. 

Henrik Bach Nielsen går nu benhårdt efter en international toppost. Samtlige pladser i IIHF’s øverste ledelse bliver vakante i 2021, hvor schweizeren René Fasel skal have en ny efterfølger som præsident.

Pladserne som senior vice president og vice president skal ligeledes have ny overtager.

Henrik Bach Nielsen ser derfor dette som det rette tidspunkt at melde sit stop ud.

- I respekt for DIU og bestyrelsen kommer udmeldingen nu, således der skabes god tid til processen hen mod repræsentantskabsmødet til juni 2021, om finde en ny formand med rette kompetencer og profil, lyder det fra Henrik Bach Nielsen.