Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

RANGERING: Vurdering af Aalborg Pirates - Davidson giver bredde

Foto af DIU

Hockeytinget er klar med en aktuel vurdering af Aalborg Pirates.

Af

Hockeytinget.dk vurderer alle trupper i Metal Ligaen denne juli måned. Vurdering er lavet ud fra truppernes nuværende status og har dermed mulighed for at rykke sig i positiv eller negativ retning med yderligere signings. Rangeringen vil blive opdateret sommeren igennem.

Stjerneskala
★ = Ikke niveau til Metal Ligaen
★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau
★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse
★★★★★ = For god til Metal Ligaen

Næste hold for skud er Aalborg Pirates.

Målmænd: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse
George Sørensen
Jesper Wulff Pedersen
 
Kommentar:
Aalborg Pirates tog overskrifter, da de hentede George Sørensen hjem fra Sverige. Hans tilstedeværelse alene gør, at Pirates scorer fire stjerner på Hockeytingets skala.

Jesper Wulff bliver igen back up, som han loyalt har været det for både Quemener og Galansky, men mon ikke han får et par chancer med et grundspil på nu 48 runder.

Meget spændende, at følge George Sørensen tilbage i Metal Ligaen. Han spiller uden tvivl for at komme udenlands igen, og både derfor, og hvis Aalborg skal være tophold, så skal han være blandt de allerbedste i Metal Ligaen, hvor vi også for en særdeles spændende og nu direkte landsholdsduel med Simon Nielsen, Thomas Lillie, Mathias Seldrup og også Patrick Galbraith, selvom han har annonceret sit landsholdsfarvel.
 
Backs: ★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau
Sebastian Bergholdt
Nikolaj Carstensen
Mads Iversen
Lasse Bo Knudsen
Anderds Krogsgaard
Tim Davidson
 
Kommentar:
En meget solid dansk backlinje, som fik tilført Anders Krogsgaard fra Esbjerg i et af Metal Ligaens mest spektakulære og overraskende klubskifter.

Vi er tæt på fire stjerner, men derop kommer Pirates først, når truppen er komplet, og formentlig med mindst én mere udlænding tilført.

Den 12. juli hentede man Tim Davidson i ECHL, men i vores øjne er den 25-årige amerikanske back ikke en mand, der rykker ved Aalborgs tre stjerner (godt ML-niveau). Han giver bredde, men ikke markant mere kvalitet på toppen. Backlinjen er fin, men stadig tynd hos Pirates.
 
Forwards: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse
Sebastian Brinkman
Olivier Hinse
Martin Højbjerg
Mikkel Højbjerg
Jonas Jakobsen
Julian Jakobsen
Jeppe Jul Korsgaard
Tobias Ladehoff
Felix Scheel
Pierre-Olivier Morin
Marcus Pedersen
Thomas Spelling

 
Kommentar:
Særdeles spændende forwardbesætning, piraterne har fået ombord. Danskerne dominerer, og det er med mange topnavne efter Metal Ligaen-niveau som Thomas Spelling, Højbjerg-brødrene, Julian Jakobsen og Felix Scheel, som er kommet til fra Esbjerg. Sammen med forrige sæsons guldvindere, Morin og Hinse, skaber det et stærkt fundament i de første tre kæder, for vi skal ikke glemme andre stærke breddenavne som Jeppe Jul, Sebastian Brinkman, Ladehoff. Og så er der talenter som Jonas Jakobsen og Marcus Pedersen, som er ankommet fra Frederikshavn.

Det er topniveau i Metal Ligaen, men danskerne bliver de dominerende i forhold til i hvert fald Morin, mens Hinse nok skal lave sin del af point.

Super spændende besætning fremme på Pirates-holdet – ganske enkelt!

AALBORG PIRATES - HOCKEYTINGETS SAMLEDE VURDERING PER 12/07: ★★★★★★★★★★★ (11)