Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

RANGERING: Vurdering af Odense Bulldogs - fra målmænd til forwards

Foto af DIU

Hockeytinget er klar med en aktuel vurdering af Odense Bulldogs.

Af

Hockeytinget.dk vurderer alle trupper i Metal Ligaen denne juli måned. Vurdering er lavet ud fra truppernes nuværende status og har dermed mulighed for at rykke sig i positiv eller negativ retning med yderligere signings. Rangeringen vil blive opdateret sommeren igennem.

Stjerneskala
★ = Ikke niveau til Metal Ligaen
★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau
★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse
★★★★★ = For god til Metal Ligaen

Første hold for skud er Odense Bulldogs.

Målmænd: ★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
Ewan Cowley
Nicolai Kristiansen
Kommentar:
Odense tager en chance med Ewan Cowley, som har taget den noget utraditionelle vej ind i Europa via Polen. Det er svært at vide, hvad man så får, men Cowley har trods alt spillet lidt AHL for et par år siden, og er draftet i fjerde runde for seks år siden. Udfordringen kan være, at han ikke er vant til at spille så mange kampe, som der venter ham som førstemålmand i det lange danske grundspil over 48 runder. Så mange kampe har han kun stået som junior for syv år siden, mens han som senior aldrig har stået halvdelen af de kampe.

Nicolai Kristiansen skal samle erfaring og aflaste, men kan måske få nogle chancer undervejs.
 
Backs: ★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
Daniel Baastrup Andersen
Brock Beukeboom
Lucas Bjerre Rasmussen
Cole Candella
Michael Eskesen
Christopher Kamp
Mathias Max Rasmussen
 
Kommentar:
Det bliver Michael Eskesen, der ubetinget skal lede både holdet og backlinjen, og på isen kommer han og Brock Beukeboom til at tage et stort slæb i de første to backpar. Mon ikke at de to får hver deres unge spiller som makker, men defensiven ser skrøbelig ud, og tredje backpar bliver udfordret. Omvendt er der mange unge spillere, som får mange minutters værdifuld læretid på isen, men det kommer til at koste nogle mål baglæns i den genopbygning, hvori Odense Bulldogs i den kommende sæson håber at bygge lidt mere på.

Spænding omkring Brock Beukeboom, for det er helt afgørende for fynboerne, at han og også Cole Candella leverer varen.
 
Forwards: ★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
Marcus B. Nissen
Oliver Anker Christensen
Mike Daugulis
Sebastian Ehlers
Henry Hardarsson
Mikkel Jensen
Vojtech Komarek
Kristian Kragh
Asger Blicher Petersen
Rasmus Simonsen
Oliver True
Yannick Vedel
Jakob Wittendorf
 
Kommentar: 
Det ser spændende ud, og der er mere punch end i sidste sæsons trup.

Etablerede liganavne vil udgøre de to første kæder, mens tredjekæden formentlig bliver en ung, men ret talentfuld. Spørgsmålene samler sig om fjerdekæden, hvor Bulldogs næppe har hverken erfaring, talent eller bredde nok til, at de i perioder bliver voldsomt udfordret, og må sende unødvendig meget belastning på de første tre kæder.

Erfarne navne som Daugulis, Ehlers, Hardarsson og Vedel må vise vejen, og nytilkomne Oliver Anker kan måske forløse noget af det store talent, der som 17-årig sendte ham på førsteholdet i Aalborg Pirates. Spændende talenter i Asger Blicher, True, Wittendorf og Mikkel Jensen. Det er det gode ved Odenses begrænsede økonomi, og nuværende strategi, at det vælter med talenter og unge folk, der får spilletid. Nok lige rigeligt til at undgå 9. pladsen og gå i slutspillet, men det er rigtigt set af Bulldogs, at bruge danskere frem for så dårlige udlændinge, at de må sendes i fjerdekæden eller på bænken.

Vi tror, at Mikkel Jensen får et stort ligagennembrud, og at SønderjyskE kommer til at fortryde, at de degraderede ham i den forgangne sæson og dermed sendte ham til Fyn.

ODENSE BULLDOGS - HOCKEYTINGETS SAMLEDE VURDERING PER 10/07: ★★★★★★ (6)