Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

RANGERING: Vurdering af Rungsted Seier Capital - fra målmænd til forwards

Hockeytinget er klar med en aktuel vurdering af Rungsted Seier Capital.

Af

Hockeytinget.dk vurderer alle trupper i Metal Ligaen denne juli måned. Vurdering er lavet ud fra truppernes nuværende status og har dermed mulighed for at rykke sig i positiv eller negativ retning med yderligere signings. Rangeringen vil blive opdateret løbende sommeren igennem.

Stjerneskala
★ = Ikke niveau til Metal Ligaen
★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau
★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse
★★★★★ = For god til Metal Ligaen

Næste hold for skud er Rungsted Seier Capital. 

Målmænd: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse

Thomas Lillie
Jon Lee-Olsen
 
Kommentar:
Thomas Lillie leverer et 4-tal her, og det bakkes fint op af så solid en back up som Jon Lee-Olsen med stor ligaerfaring og status som en andenmålmand, der sagtens kan stå en tredjedel af kampene, hvis det bliver nødvendigt. Lillie leverede en pragtpræstation hos mestrene, efter et par års spørgsmålstegn i Frederikshavn. Han er en topkeeper i Metal Ligaen, viste han, og derfor leverer hans niveau et klart 4-tal i denne kategori på linje med andre rangeringer med andre landsholdserfarne eller –aktuelle folk som Galbraith og George Sørensen.  
 
Backs: ★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau

Joachim Holten Møller
Bertram Jelert
Mikkel Persson
Willie Raskob
Oscar Schulze
Shane Hanna
Simon Frederiksson
 
Kommentar:
Joachim Holten Møller får en travl sæson med mange minutter, må man konkludere i denne juli-status. Men selvfølgelig er Rungsted ikke færdige med at fylde op på backlinjen, selvom amerikaneren Willie Raskob blev hentet ind for Tim Daly. Der mangler en erstatning for Simon Frederiksson, Morten Jensen og Mathias Røndbjerg, men med Mikkel Persson ankommet er der nok tale om to spillere mere – måske endda Frederiksson selv.

Det ser lige nu tyndt ud på både top og specielt bredde.
 
Forwards: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse

Lucas Andersen
William Boysen
Nicolai Gade
Gustav Green
Frederik Høeg
Mario Lucia
T.J. Moore
William Nistrup
Marcus Olsson
Mattias Persson
Anders Poulsen
Nikolaj Rosenthal
Rasmus Andersson
 
Kommentar:
Måske er Rungsteds taktik i den nye sæson ganske enkelt en fortsættelse af finalerne mod SønderjyskE, at de simpelthen bare holder i pucken, så backsiden ikke behøver det helt vilde… I hvert fald er der helt anderledes swung over forwardlisten, hvor de 13 forwards holder gedigen Metal Ligaen-klasse, men Rungsted har også store skøjter at fylde ud efter specielt Charlie Sarault og Tyler Fiddler, men også Robin Bergman og Nikolaj Krag.
T.J. Moore beviste sig i toppen af SønderjyskEs pointliga, men slog ikke til i Final 4 og slutspil. Det skal gerne ændres i Nordsjælland, som har mange mål og assister at erstatte.

Mario Lucia ser meget spændende ud og med erfarne Anders Poulsen hentet i Herning, så har Rungsted en god stamme, at bygge angrebet op omkring.

Unge folk som Green, Lucas Andersen og Nistrup skal tage nye skridt, mens Høeg, Boysen og Andersson har bevist sig i minimum tredjekæder, og en af dem skal måske også op og producere på en wing i en andenkæde.

RUNGSTED SEIER CAPITAL - HOCKEYTINGETS SAMLEDE VURDERING PER 13/07: ★★★★★★★★★★★ (11)