Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

RANGERING: Vurdering af Herning Blue Fox - fra målmænd til forwards

Hockeytinget er klar med en aktuel vurdering af Herning Blue Fox.

Af

Præmissen: Hockeytinget.dk vurderer alle trupper i Metal Ligaen denne juli måned. Vurdering er lavet ud fra truppernes nuværende status og har dermed mulighed for at rykke sig i positiv eller negativ retning med yderligere signings. Rangeringen vil blive opdateret løbende sommeren igennem.

Stjerneskala
★ = Ikke niveau til Metal Ligaen
★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau
★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse
★★★★★ = For god til Metal Ligaen

Næste hold for skud er Herning Blue Fox

Målmænd: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse

Simon Nielsen
Albert Adamsen
 
Kommentar:
Simon Nielsen har i årevis holdt topklasse i Metal Ligaen, så på linje med andre tophold, har Herning ingen problemer her. Det er klart, at der på alle hold kan være formudsving både på holdet og i målfeltet, men helt generelt er Simon Nielsen i de fleste sæsoner lig med højt niveau, men det bliver spændende at se hvordan hele holdet, og specifikt han, reagerer i det, der skal være en ny start og stor revanche for Herning.

Albert Adamsen er igen back up, men får nok et begrænset antal kampe, hvis Nielsen holder sig skadesfri. Herning har også Frederik Søgaard, som ligner en fremtidens mand, og allerede i begyndelsen af året debuterede for holdet.
 
Backs: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse

Victor Andersen
Sean Flanagan
Jakob Jessen
Daniel K. Nielsen
Dmitri Kostromitin
Rasmus Nielsen
Nicolai Weichel
 
Kommentar:
Det ser fornuftigt ud, men som på ethvert hold, så bliver også Herning afhængige af niveauet hos de udenlandske backs. Klubben hentede overraskende russeren Kostromitin ind på holdet i denne uge, og det bliver et spændende projekt. Det virker til, at klubben har hentet referencer på ham, men en russer i Danmark og Herning, er bare et match, som ikke har en garanteret lykkelig udgang, men spændende er det, og det kan i bedste fald blive en vigtig nøgle for Blue Fox. Flanagan skal nok falde til, men niveauet skal være der, for der er også sagt farvel til gode spillere.

I Daniel Nielsen og  Rasmus Nielsen har Herning danskere, der kan spille mange minutter. Rasmus Nielsen kommer ikke fra store sæsoner i Vojens, men han virker til at være hjemme ved barndomsvennerne, og kan måske finde mere frem. Nicolai Weichel havde sammen med det øvrige Herning-forsvar heller ikke nogen stor sæson, men det er gode navne, hvis de finder det niveau, de tidligere har vist.
 
 
Forwards: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse

Thomas Andersen
Kristoffer Astorp Lauridsen
Cameron Brace
Jan Dalecky
Brodie Dupont
Peter Eg Larsen
Markus Jensen
Lasse Lassen
Joachim Linnet
Mark MacMillan
Morten Poulsen
Sebastian Ruders
 
Kommentar:
Også her ser det fornuftigt ud, men det gjorde det også før sidste sæson. Spændende, hvordan holdet kommer ud for at revanchere, og man behøver ikke at kende budgetterne i Herning for at se, at de er med helt i top af Metal Ligaen. Der bruges mange penge både på og uden for isen.

Brodie Dupont og MacMillan skal spille store sæsoner blandt Metal Ligaen bedste imports, og Brace skal også have en god sæson. De skal vise den vej, som Herning ikke havde udlændinge til at gøre i sidste sæson.

Danskersiden er stadig god – på papiret – og Morten Poulsen, Lasse Lassen og de øvrige må være opsat på revanche, og efter ordinære eller sløje sæsoner skal navne som Astorp, Markus Jensen og Linnet træde et skridt frem og som minimum besejre de øvrige holds tredjekæder, hvis Herning skal lykkes med de store ambitioner.

Ruders og Andersen fylder godt op, men Andersen var i perioder en af Hernings bedste i den forgangne sæson, selvom overleveren Jan Dalecky, som mange har kaldt for dårlig til ligaen, mens han måske euro for euro har været bedste import de seneste sæsoner, og i særklasse i Herning.