Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

U20-landsholdet tabte til turneringsvinderne Slovakiet

Danmark scorede først og sidst, men slovakkerne vandt kampen 4-2 og dermed hele turneringen.

Af

U20-landsholdet kom hæderligt ud af den tidlige 4-nationersturnering Summer Hockey Challenge i Slovakiet, da holdet tabte 2-4 til værterne, som dermed blev de samlede vindere af turneringen.

Gustav Green bragte Danmark foran 1-0 i 1. periode, men Slovakiet udlignede før pausen.

I 2. periode faldt Danmark sammen, og tabte perioden 0-3, men i 3. periode kom danskerne igen og fik også reduceret med et 5 mod 3-mål fra Mathias Lehmann Hansen.

- Vi faldt lidt sammen i 2. periode, som vi tabte 0-3. Det blev afgørende sammen med en række unødvendige udvisninger. Vi kom fornuftigt igen i tredje periode og havde målmanden ude i to og et halvt minut til sidst, siger landstræner Olaf Eller til facebooksiden "Ishockeylandsholdene".