Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: White Hawks melder ud om Jesper Jensen

Den mangeårige landsholdsforward går på is med Frederikshavn White Hawks.

Af

Der er landet mange store fisk i Frederikshavn, men en af de største er i den grad på vej.

Frederikshavn White Hawks går benhårdt efter, at lande den mangeårige VM-spiller Jesper Jensen, som allerede træner med holdet, skriver Kanal Frederikshavn.

 Det vil uden sammenligning være den stærkeste danske spiller, vi nogensinde har signet. Vi taler om en spiller på niveau med Aleksandr Bumagin og Zak Smith, siger White Hawks-direktør Henrik Andersen til mediet.

Jesper Jensen forlod Frederikshavn White Hawks i 2011, efter de tabte DM-finaler mod Herning.

Han var topscorer både i sæsonerne 2009/2010 og 2010/2011.

Efter ophold i danskerkolonien i Hamburg Freezers og en række sæsoner i svensk ishockey, synes en tilbagevenden til Frederikshavn nu givet.

For blot tre sæsoner siden var han tæt på at blive svensk mester, mens han huserede i top-10 på den svenske topscorerliste.

White Hawks-direktør Henrik Andersen håber ifølge Kanal Frederikshavn på, at der er den fornødne økonomiske opbakning til at hente Jesper Jensen hjem.

Andersen taler både om en flerårig aftale, og en mulig plads i organisationen til Jensen efter karrieren, afslører mediet.