Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Bøjgaard til Lasse Degn: - Altså fysisk spil som du stod for...

Foto af Danmarks Ishockey Union

TV 2 SPORTs ekspert Lasse Degn fik lige en kærlig hilsen til sit fysiske spil under tv-kampen i aftes.

Af

Der blev uddelt et par muntre stikpiller, da kommentatorerne i aftes på TV 2 SPORT kommenterede på begivenhederne mellem Rødovre Mighty Bulls og Rungsted Seier Capital.

I 1. periode var der ikke den store intensitet, og perioden endte også 0-0. TV 2-ekspert Lasse Degn bemærkede i pausen, at de to hold måske havde glemt, at man godt måtte tackle, da han beskrev den lidt manglende intensitet i kampens start. 

Det fik makkeren i studiet til at minde Degn om den tidligere centers fysiske spil.

- Det er ikke ligesom dengang du spillede med stort fysisk spil, replicerede Jimmy Bøjgaard med et smil til sidemanden.

Efter tv-kampen uddybede han episoden.

- Det er ikke så tit, at man får chancen for at tale om Lasse Degns karriere med fysisk spil. Så når chancen er der, må man gribe den, siger Bøjgaard velvidende, at netop det fysiske spil ikke var playmakeren Degns spidskompetence, selvom den tidligere center nu ikke gik af vejen for noget.

- Det er en lang aften på tre timer i studiet, så der skal være plads til lidt lir og et glimt i øjet, uddyber kommentatoren.

Lasse Degn spillede næsten 650 grundspils- og slutspilskampe i dansk ishockey og lavede næsten 550 point. Han har i en lang årrække været en fast og populær del af ekspertpanelet på danske tv-stationer, og har dækket Hockeynight på TV 2 SPORT siden kanalens start i januar 2015.