Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

DANSK SEJR: SønderjyskE nedlægger hvidrussere i overtiden

SønderjyskE slog hvidrussiske Grodno.

Af

SønderjyskE slog det hvidrussiske hold Grodno med 4-3 efter overtime i Frøs Arena lørdag aften.

Dermed er SønderjyskE etter i Continental Cup-puljen, men a point med både Grodno og Nottingham med fire point.

Dermed er al spænding intakt inden den sidste kamp, hvor SønderjyskE møder bundholdet fra Krakow, der har tabt begge kampe indtil nu og som lørdag tabte til Nottingham.

Steffen Frank bragte SønderjyskE foran i powerplay i anden periode, inden hvidrusserne udlignede.

SønderjyskE tog føringen efter fire minutter af tredje periode, men kollapsede kort efter, da Grodno lavede to mål på et minut og 16 sekunder i midten af tredje periode.

Danskerne fik dog svaret igen, da MacGregor Sharp med fem minutter igen udlignede.

I overtime var SønderjyskE stærkest. Mike Little viste, at han er hyperfarlig og scorede efter tre minutter af overtiden til afgørende mål.