Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Esbjerg sendt på ferie: Frederikshavn tog sidste plads

Foto af DIU

Fredag var sæsonen på højkant. Frederikshavn er semifinaleklar på en stærk åbningsperiode.

Af

De lagde et tonstungt pres særligt i tredje periode, men Esbjerg måtte se stolper og en velspillende Tadeas Galansky stå i vejen gang på gang.

Og forinden var skaden sket. Tre mål imod i en tung første periode, hvor defensiven ingenlunde udviste semifinaleklasse, var svær at ryste af, og så løb Frederikshavn med det hele i fredagens altafgørende syvende kvartfinalekamp.

Christopher Frederiksen åbnede scoringen for vendelboerne, da han i 10. minut trampede rundt om Esbjerg-defensiven, og, i flere omgange, fik bugseret pucken under Mathias Seldrup.

Kort efter fulgte Kristian Jensen op på en ripost tæt under mål, da Esbjerg-defensiven igen forsømte at rydde op. Endnu en fejl i egen zone førte til 3-0-scoring ved Cam Spiro inden periodens udløb.

Mark Derlago reducerede midtvejs i tredje periode under det tunge Esbjerg-pres, men nærmere kom de ikke. Heller ikke selvom Mark Pederson hurtigt trak målmanden ud.

Evan Jasper fandt en løs puck og tog skuddet fra egen zone og helt ned i det tomme mål til slutresultatet 4-1. I øvrigt assisteret af Galansky.

Frederikshavn White Hawks er i semifinalen, i øvrigt med de tre øvrige top-fire-hold, mens Esbjerg Energy må på sommerferie.

For anden gang i serien lykkedes det i øvrigt Frederikshavn, at gå fra isen uden et eneste udvisning. Stor sejr for Jari Pasanen og Co., der nu kan forberede sig på semifinalestart tirsdag aften.

FR.HAVN WHITE HAWKS - ESBJERG ENERGY 4-1 (3-0, 0-0, 1-1)
09:22 1-0 Christopher Frederiksen (uass.)
15:09 2-0 Kristian Jensen (ass. Mitchell, Boysen) PP
18:37 3-0 Cam Spiro (ass. T.Søndergaard, Mitchell)
50:21 3-1 Mark Derlago (ass. Scheel, J.Christensen)
59:12 4-1 Evan Jasper (ass. Galansky) EN