Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Fem på stribe: Gylden første periode sikrede Rungsted endnu en sejr over Esbjerg

Rungsted Seier Capital besejrede her til aften Esbjerg Energy 5-2 på hjemmebane.

Af

Rungsted Seier Capital nappede tirsdag aften den femte sejr på stribe mod Esbjerg Energy i denne sæson.

Sejren blev sikret med cifrene 5-2 i Bitcoin Arena, hvor Rungsted fik en forrygende start på kampen med en gylden første periode.

Efter blot ni minutter stod der 3-0 på måltavlen. Shane Hanna, William Nistrup Madsen og Hampus Gustafsson havde bragt hjemmeholdet foran.

Wiley Sherman reducerede kort tid efter for Esbjerg, men der gik ikke længe, før pucken lå nede i Rungsted-målet igen.

Alex Wideman scorede til 4-1, hvorefter Hampus Gustafsson igen var på pletten og gjorde det til 5-1.

Rungsted gik til pause med en føring på fire mål, og det så i den grad svært ud for udeholdet fra Esbjerg.

Craig Puffer fik en smule håb tilbage for Esbjerg, da han efter halvandet minut i anden periode reducerede til 5-2.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen. Rungsted nappede tre point og den femte sejr over Esbjerg ud af fem mulige i denne sæson.

Med sejren rykker Rungsted op på Metal Ligaens førsteplads forbi piraterne fra Aalborg.