Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Degn: SønderjyskE's profiler skuffer - kun Galbraith leverer

Foto af Hockeytinget

Lasse Degn er skuffet over SønderjyskE's profiler.

Af

Rungsted Seier Capital spillede en noget nær perfekt udekamp søndag og fører nu 2-0 i finaleserien mod SønderjyskE. Dette er kendsgerningen efter dagens 3-2 sejr i SønderjyskE. 

Det lyseblå hjemmehold var næstbedst i store dele af kampen og lykkedes ikke på samme måde med at trykke Rungsted som man faktisk gjorde fredag aften i Hørsholm.

Efter kampen var der da også hug til SønderjyskE's profiler fra Lasse Degn. Eksperten mener ikke, at der kommer nok fra topimports som Phil Marinaccio og TJ Moore:

- SønderjyskE's bedste spillere skal steppe op. Marinaccio, TJ Moore, vi ser dem ikke nok. Det er kun Galbraith, der virkelig gør det han skal, siger Lasse Degn på TV2 Sport og fortsætter om SønderjyskE's præstation som helhed:

- Over hele linjen skal vi se mere desperation. De bliver nødt til at få lagt pucke dybt og komme med noget vildskab - så får de også chancerne.

- De taber kampen inde foran Lilie, men også foran Galbraith. De skal være stærkere i det lille område foran begge mål, hvis de skal vinde de her kampe.

Næste opgør i finaleserien er på tirsdag i Rungsted.

Kampen starter 20:30 og der sendes live på TV2 Sport allerede fra 20:00.

SØNDERJYSKE - RUNGSTED SEIER CAPITAL 2-3 (0-0, 0-2, 2-1)
25:25 0-1 Nikolaj Rosenthal (ass. Fiddler, M.Jensen)
29:13 0-2 Nikolaj Krag Christensen (ass. Høeg, Andersson)
43:36 1-2 Gabriel Desjardins (ass. Prapavessis, Bjerrum)
50:07 1-3 Rasmus Thykjær Andersson (ass. Krag, Høeg)
59:57 2-3 T.J. Moore (ass. Wharton) EN
Udvisninger:
SE: 1x2, RSC: 2x2
Skud: 17-17 (4-7, 4-4, 9-6)

4.812 tilskuere i Frøs Arena.