Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Garth Murray vil have nye spillere igang: Vi skal lære dem lidt bedre at kende

Garth Murray vil have sine nye spillere til at løfte niveauet endnu mere.

Af

Aalborg Pirates forstærkede sig tidligere på året med to canadiere, da Cody Donaghey og Ben Duffy blev præsenteret.

De har dog ikke fået den bedste start hos aalborggenserne, for de mange point, som de er kendt for, er udeblevet.

Cody Donaghey blev hentet i Odense Bulldogs, hvor backen havde leveret 20 point i 19 kampe. I Aalborg Pirates-trøjen er det kun blevet til seks point i 10 kampe.

Ben Duffy blev hentet til Aalborg som en markant forstærkning til offensiven, da forwardens CV viser, at han er en spiller, der garanterer mange point.

Forwarden har dog stadig sit første mål til gode. Efter seks kampe er det kun blevet til to målgivende afleveringer fra Ben Duffys stav.

Garth Murray tager det dog helt roligt, men han vil gerne se noget mere effektivitet, hvilket burde komme, når holdet er blevet mere sammentømret.

Det fortæller cheftræneren for Aalborg Pirates til Nordjyske.

- Vi skal helt klart arbejde med vores effektivitet, og så skal vi bevæge pucken bedre rundt, end vi gjorde mod Herlev. Ellers handler det om at lære nogle af de nye spillere lidt bedre at kende og få hele holdet til at arbejde sammen om det her projekt.

Læs hele interviewet HER.

Aalborg Pirates indtager lige nu tredjepladsen i Metal Ligaen. De er det tredje mest scorende hold i denne sæson med 141 mål i 42 kampe.

Josh MacDonald har været den farligste målskytte hos piraterne i denne sæson. Han har stået bag 24 mål og 25 assists i 39 kampe.

Næste opgave for Aalborg Pirates er tirsdag aften, når de tager imod Rødovre Mighty Bulls i Bentax Isarena.