Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Håbet lever i nord: White Hawks forlænger med Hope

Kyle Hope tager endnu en sæson hos Frederikshavn White Hawks.

Af

Kyle Hope vil også være at finde i Metal Ligaen i den kommende sæson, idet den canadiske back har forlænget kontrakten med Frederikshavn White Hawks.

27-årige Kyle Hope kom til Frederikshavn i slutningen af januar, men det blev kun til nogle ganske få optrædender, inden ligaen desværre måtte lukke sæsonen ned grundet corona-krisen.

De få kampe var dog nok til at overbevise Frederikshavn om, at Hope var en spiller, som man gerne ville se mere til. Kyle Hope er også i den kommende sæson tiltænkt rollen som back, selvom han tidligere har optrådt som forward i andre klubber.

- Jeg er virkelig glad for at skulle fortsætte i Frederikshavn White Hawks. Det er en fantastisk organisation, der vil vinde, hvilket tiltaler mig meget. Vi fik vist i sidste sæson, at vi kunne vinde et trofæ - og det skal vi bygge videre på i den kommende sæson, siger Kyle Hope.