Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Herlev sælger Thompson til norsk klub

Herlev sælger Brett Thompson til norske Stjernen.

Af

Brett Thompsons tid i Herlev er forbi. Herlev Eagles har nemlig solgt deres store stjerne og kaptajn med øjeblikkelig virkning til norske Stjernen.

- Brett har været en af holdets bærende kræfter gennem de seneste tre sæsoner. Han landede i Herlev på selve den dag, hvor vores fremtid så aller sortest ud. Siden har han været med til at rejse klubben til, hvor vi er i dag, siger Herlev-sportschef Nicolai Flindt og fortsætter:

- Som det har været alment kendt, havde vi papir på hinanden endnu en sæson, men en spiller som Brett er naturligvis eftertragtet. Den aftale vi er blevet tilbudt af Stjernen, kunne vi ganske enkelt ikke sige nej til.

Salg sikrer konkurrencedygtigt hold

Salget af Brett Thompson til nordmændene sikrer Herlev en kapitalindsprøjtning, som vil blive brugt til at sikre et konkurrencedygtigt hold i den kommende sæson.