Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Jesper Jensen: - Tiden er moden til Frederikshavn

VM-forwarden træner allerede med Frederikshavn, hvor han satser på at være i årene fremover.

Af

Kærligheden er gensidig.

Jesper Jensen vil også Frederikshavn White Hawks, som han allerede træner med.

VM-forwarden gør det overfor Kanal Frederikshavn klart, at han vil hjem til Frederikshavn og Metal Ligaen.

- Tiden er moden til, at jeg gerne vil vende hjem, siger Jesper Jensen til Kanal Frederikshavn og uddyber:

- Det er et godt tidspunkt i min karriere at komme tilbage til Frederikshavn. Jeg er stadig sulten og er ikke alt for gammel, så jeg kan gøre en forskel for holdet og være med til, at vi henter guldet til Frederikshavn, siger han til mediet.

Jesper Jensen flyttede som 16-årig fra Sverige til Frederikshavn, for at tage de 4 år på Team Danmar-gymnasiet Nordjyllands Sports College.

Jensen kom frem dengang, hvor selv danske VM-spillere havde svært ved at lande aftaler i egne ligaklubber, så han måtte en tur ned i 1. division til Gentofte, hvor han beviste sine kvaliteter. 

Frederikshavn hentede ham tilbage, og han etablerede her sin flotte europæiske karriere med flere store VM-turneringer og -kampe på cv'et.

- Frederikshavn White Hawks kan en kæmpestor plads i mit hjerte. Det er helt klart min klub med masser af gode minder, især fra de sidste par sæsoner, hvor vi var tæt på at vinde guld, men det mangler jeg stadigvæk, siger Jesper Jensen til Kanal Frederikshavn.