Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Lasse Lassen løber halvmaraton i ishockeyudstyr

Foto af Hockeytinget

Den pensionerede måltyv vil samle penge ind til ishockeyen i Aarhus og Herning.

Af

21,097 kilometer i fuldt ishockeyudstyr.

Det kaster Hernings nyligt pensionerede målsluger Lasse Lassen sig ud i den 14. juni, når han løber Aarhus City Halvmaraton. Det skriver Lassen her til formiddag på sin facebookprofil.

Herning-ikonet løber sammen med vennen Jacob Lyby, som ligesom Lassen er fra Herning. Lyby spiller motionshockey i Aarhus, og drømmer om et elitehold i landets næststørste by. Han har hele livet været Blue Fox-fan - omvendt bor Lassen i Aarhus.

Der er mening med galskaben for de to hockeyvenner, for der skal samles penge ind til hockeyene i begge byer, og der fordeles ligeligt. 

Lyby har tidligere løbet Aarhus rundt i fuldt udstyr, men nu får han selskab af en mand med landskampe på cv'et.

Andre spillere fra IK Aarhus løber også med, så der bliver formentlig 4-5 løbere i fuldt udstyr.

- Vi synes, der alt for lidt fokus på ishockeyen i Aarhus. Derfor vil vi søndag den 14. Juni kl. 10.00 løbe en halvmarathon i ishockeyudstyr rundt i Aarhus for at skabe opmærksomhed om sporten i byen. Det kunne være fantastisk, hvis vi fik noget støtte på ruten på selve dagen!

- Vi ønsker at lave en indsamling til fordel for ishockeyen i Herning og Aarhus. Lasse vil gerne hjælpe sin hjerteklub, Herning, godt igennem coronakrisen og sige tak for alle de gode år. Ligeledes vil støtte til dette projekt kunne hjælpe ishockeyen i Aarhus igang, skriver Lasse Lassen.