Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Mads Christensen: Kan nå mit gamle niveau i Herning

Foto af Hockeytinget

Mads Christensen kommer hjem til Herning med store ambitioner for sit eget spil.

Af

33-årige Mads Christensen vender tilbage til Metal Ligaen, efter at han har skrevet en 3-årig kontrakt med Herning Blue Fox.

Og det er ikke ''bare'' for at få ''det sidste'' med, fastslår den rutinerede forward. Christensen kommer hjem til Heden for at bidrage og tror på, han kan nå sit topniveau igen.

- Jeg har da også store forventninger til mig selv. Nu kender vi jo ikke det endelige hold endnu, og jeg ved ikke, hvem jeg kommer til at spille sammen med, men selvfølgelig kommer jeg hjem for at bidrage. Jeg er her bestemt ikke bare lige for at få det sidste ud af karrieren. Jeg har masser af ambitioner og tror på, at jeg kan nå mit gamle niveau, siger Mads Christensen til Herning Folkeblad.

Mads Christensen påbegynder samtidig en civil karriere hos Blue Fox-sponsoren Scan Global Logistics, og det har formentlig været kraftigt medvirkende til, at økonomien hænger sammen. Men der er altså intet som tyder på, at Mads Christensen kommer som turist. 

Han virker topmotiveret for de kommende sæsoner i Metal Ligaen hos Herning og med fem danske mesterskaber og seks tyske i bagagen, så for Blue Fox en mand hjem, der ved, hvordan man vinder hockeykampe.