Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

METAL LIGAEN AWARDS: ÅRETS MVP ER BRETT THOMPSON

Metal Ligaens mest værdifulde spiller for sit hold i de forgange sæson var Herlevs Brett Thompson, mener Hockeytingets Mikkel Køhler.

Af

NHL Awards er aflyst. Og Metal Ligaen har officielt intet magen til.

Så hvorfor ikke kigge på, hvordan udvalgte NHL's awards-kategorier havde set ud, hvis de blev uddelt i Metal Ligaen? 

Hockeytinget udpeger sæsonens vindere af en række 'trofæer' - startende med ''Hart-trofæet'', der gives til ligaens mest værdifulde spiller for sit hold. Også kaldet MVP. 

Her falder valget på Herlev Eagles' Brett Thompson. 

Den 29-årige center leverede 63 point i 48 ligakampe fordelt på 18 mål og 45 assist.

Det er nok til en andenplads på ligaens pointliste.

Holdkammerater som Skinnars og Rollin-Carlsson lavede 60 og 66 point. Ikke mindst takket være Thompsons store overblik og altid uselviske færd på isen.

Når man så Herlevs kampe, sad man med fornemmelsen af, at Thompson konstant var på isen.

Canadieren havde da også fjerdemest istid af alle spillere i ligaen. Og klart flest minutter af alle Herlev-spillere. 

En fighter udover det sædvanlige og en vigtig brik for holdet både offensivt og defensivt, samt i special teams. Arbejder altid begge veje, blocker skud og går forrest i at skøjte de svære meter. 

Dette foruden at nævnte Thompsons eminente teknik og fremragende afslutningsteknik med forhånd - og baghånd, slag og trækskud. En alsidig offensiv spiller.

Herlev måtte nøjes med en syvendeplads i Metal Ligaen. Dog med kontakt til toppen og ''kun'' ni point fra top fire - det var ikke sket, hvis Thompson ikke havde spillet hos Ørnene. 

Ikke mange spillere havde så afgørende betydning for et hold i den forgangne sæson og vi mener, at Thompson havde størst indflydelse af alle - Hockeytingets MVP for sæsonen 2019/20.

Congrats, Brett! 

I de kommende dage kigger vi på også på en række andre priser. Inspireret af NHL's awards i Metal Ligaen-regi.

Arets målmand (Vezina Trophy i NHL), årets allround bedste back (James Norris Memorial Trophy i NHL), årets sportsmand/gentleman på isen (Lady Byng Memorial Trophy i NHL), årets unge spiller (inspireret af Calder Memorial Trophy i NHL), årets træner i ligaen (Jack Adams Award i NHL).

LÆS OGSÅ: Bruins med katastrofal beslutning: Slagtes af fans og medier

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Så mange støttebilletter har holdene solgt