Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Bruins med katastrofal beslutning: Slagtes af fans og medier

Boston Bruins er i alvorlig modvind hos både fans og medier. Og det med god grund.

Af

Krisen lurer også i nordamerikansk sport. Selvom NHL-sæsonen endnu ikke er formelt aflyst, så mærker klubberne konsekvensen af manglende indtægter.

Mens alle NHL-klubber dækker ind for deres medarbejdere i mellemtiden - de fleste helt, få delvist - så har Boston Bruins valgt en anden vej. 

Og det kan blive en dyr besparelse..

Natten til torsdag dansk tid melder koncernen ud, at man har valgt at sende 68 fuldtidsmedarbejdere i organisationen hjem. De får en uges løn og er herefter ''midlertidigt fritaget'' fra job. 

Et brud på klubbens tidligere løfte om at beskytte medarbejderne. Fra et moderfirma (Delaware North), der, efter alt at dømme, slet ikke er økonomisk nødsaget til at gøre det.

En handling, der har fået medierne op af stolen og fansene til at rase mod Bruins-organisationen og deres milliardær-ejer Jeremy Jacobs. En mand, der også er milliardær i US Dollars.

LÆS OGSÅ: SHL: Første odds på 2020-2021 mestrene er ude

Måske en midlertidig besparelse på lønninger, men på omdømme og omtale ligner det en regulær katastrofe. 

Her et par fanreaktioner fra Twitter (artiklen fortsætter under tweets):

Jep... Pointen er svær at misforstå. 

Boston-ejeren Jacobs var ikke ligefrem elsket i forvejen, men holdet er godt. Måske det bedste i NHL, så ingen bekymrede sig om dårligt ejerskab.

Nu er der ikke hockey mere og med ovenstående beslutning, så er dårligt lederskab det eneste, der fylder sportsspalterne i USA torsdag morgen. 

Og det er end ikke en original ''idé''. 

Som Barstool Sports påpeger, så har både Philly 76'ers (basket) og NHL-kollegaerne fra New Jersey Devils forsøgt sig med samme trick.

Det offentlige pres på dem blev på få timer så stort, at de begge (uafhængigt af hinanden) måtte trække det tilbage igen og finde alternative løsninger.

Gad vide om Jacobs bukker under for det også? Han er ikke kendt for at bekymre sig om andres mening - tydeligvis.

Der er ingen faceoffs i verden torsdag, men hvis nogen har tabt en hockeykamp i dag, så ligner Boston Bruins et pokkers godt bud..

LÆS OGSÅ: ''Jeg napper 100 styk'': Rungsted ejer støtter med kæmpe beløb

LÆS OGSÅ: Pirates' Corona-kampagne er et hit: Hold afstand som os