Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Metal Ligaen: Tal og indtryk fra tirsdagens kampe (opd. 21.33)

Foto af DIU

Hurtige indtryk og kampfakta fra tirsdagens to kampe i Metal Ligaen.

Af

AALBORG PIRATES - ODENSE BULLDOGS
Fik vi sæsonens største sensation her til aften? Ekstremt formsvage Bulldogs sejrede hos Pirates, der så sent som i søndags viste et helt anderledes styrkeforhold de to hold imellem - en 7-1-nedsabling på udebane i Odense. Final4-fokus tog måske pippet fra hjemmeholdet?

En fynsk 3-0-føring før tredje periode blev dog formøblet. Da der måtte straffeslag til, slog Bulldogs imidlertid til og sikrede en højest overraskende sejr. Efter 10 nederlag på stribe.

Jesper Wulff fik en sjælden optræden i stedet for Ronan Quemener, men holdt kun 24 minutter, inden Aalborg skiftede førstekeeperen ind. Her havde Bulldogs scoret to - og de brugte resten af anden periode til endnu en scoring. Tre mål på blot 10 skud og kurs mod overraskelsen.

Piraterne indhentede det tabte i tredje periode og trak sig ind på land - efter at have hængt helt ude over kanten - og hentede trods alt et enkelt point.

Søren Nielsen og Sebastien Ehlers scorede på deres straffeslag, og så sejrede fynboerne. Fornyet blod på tanden til de hårdt prøvede hunde, der i den grad trængte til en succesoplevelse.

Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 3-4 (0-1, 0-2, 3-0, 0-1) e.str.
12:25 0-1 Søren Nielsen (ass. Wittendorf)
24:14 0-2 Jonas Hansen (ass. Kragh, Hardarson)
38:05 0-3 Mike Daugulis (ass. Thinnesen, M.Larsen)
47:59 1-3 Mike McNamee (ass. Ma.Højbjerg, Mi.Højbjerg)
52:59 2-3 Spencer Humphries (ass. McNamee) PP
57:14 3-3 Jeppe Jul Korsgaard (ass. Carstensen, Harstad)
65:00 3-4 Sebastian Ehlers PS
Udvisninger:
AAP: 3x2 + 1x10 (Jo.Jakobsen), ODB: 9x2 + 3x10 (Hardarson, Kragh, M.Larsen)
Matchstraf: Martin Larsen, ODB.
Skud: 37-18 (7-5, 13-5, 14-3, 3-5)

2.212 tilskuere i Bentax Isarena.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

ESBJERG ENERGY - HERLEV EAGLES
Vestjyderne har ikke mange januarkampe på tapetet. En af disse var aftenens opgør mod Herlev Eagles - der sejrede i det omvendte møde så sent som i søndags. I aften tog Esbjerg revanche i en kamp, hvor holdene fulgtes ad kampen igennem.

Christian Wejse bragte hjemmeholdet på både 1-0 og 2-1. Og den sidste føring kørte de hjem til tre point. Stor kamp af Mathias Seldrup i målet. Wejses kædekammerater, Niklas Andersen og Jesse Mychan, assisterede begge mål.

Esbjergs håb om top-fire fik dermed ny næring. Herlev ligger helt isoleret på ottendepladsen.

Esbjerg Energy - Herlev Eagles 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)
09:03 1-0 Christian Wejse (ass. Andersen, Mychan)
28:41 1-1 Remy Giftopoulos (ass. Carlsen)
46:07 2-1 Christian Wejse (ass. Andersen, Mychan)
EE: 3x2, HE: 5x2
Skud: 20-27 (9-8, 4-10, 7-9)