Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Nappede sejren til sidst: SønderjyskE sendte Frederikshavn nordpå med et nederlag

SønderjyskE vandt her til aften 6-2 på hjemmebane over Frederikshavn White Hawks.

Af

SønderjyskE var endnu engang kyniske i kampens sidste del. Her til aften scorede de fire mål i kampens sidste kvarter og vandt 6-2 over Frederikshavn White Hawks.

Vi skulle helt hen til anden periode, før der blev scoret, men det gjorde der til gengæld hurtigt, for Mads Eller bragte SønderjyskE foran 1-0 efter halvandet minut.

Syv minutter senere var Radim Piroutek på pletten, da han scorede til 1-1 på oplæg fra Christopher Frederiksen.

SønderjyskE kom foran endnu engang, da rutinerede Steffen Frank scorede i powerplay.

Der gik kun ca. et minut, så var Frederikshavn tilbage, da målfarlige Mike Hammond udlignede til 2-2. Endnu engang var Christopher Frederiksen i oplæggerens rolle.

Det var helt lige ved pausen inden tredje periode, men herefter trak SønderjyskE fra.

Først Yannick Vedel, så Mike Little og dernæst Brendan Harms, som lukkede og slukkede kampen med to scoringer.

Med sejren rykker SønderjyskE et skridt tættere på Frederikshavn, der er seks point foran.

SønderjyskE har to opgør på hånden ift. Frederiksen, hvilke kan bringe dem helt op på siden af høgene.