Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Ny drejning: Kristian Jensen politianmeldt

Kristian Jensen er blevet politianmeldt af en hockeyfan fra Viborg.

Af

Kristian Jensen slog Lucas Bjerre, der bankede hovedet ned i isen. Og siden da har Hockeydanmark været på den anden ende. Hvor lang en karantæne skal Jensen have? Og er grænsen mellem simpel vold og fysisk spil forlængst overtrådt?

Nu tager sagen en ny drejning. B.T. kan søndag afsløre, at en hockeyfan ved navn Lars Schmidt fra Viborg har valgt at politianmelde Kristian Jensen for vold.

- Jeg har valgt at anmelde ham, fordi det, som han gør, er helt ude af proportioner og hører ingen steder hjemme, fortæller Lars Schmidt til B.T.

- Når man ligger på isen og har hjelmen af...så er det helt hjernedødt, at han slår ham i hovedet. Kristian Jensen burde ikke spille ishockey mere, siger Lars Schmidt og fortsætter:

- Jeg skal i hvert fald ikke have sønnen med ind til dette. Hvis vi vil se sådan noget, så kan vi købe billet til Mark O. Madsen-show.

Kristian Jensens karantæne forventes at blive udmålt søndag.

LÆS OGSÅ: Hvad tror du: Hvor mange spilledages karantæne får Kristian Jensen?
LÆS OGSÅ: Afsked med en kæmpe: Billetsalg startet til Kim Staals testimonial