Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Canadiske Brendan Harms til SønderjyskE

25-årige Harms kommer fra norsk ishockey, og kan både spille center og wing.

Af

Forwarden Brendan Harms er seneste tilføjelse i SønderjyskE, som har hentet den 25-årige canadier i norsk ishockey, hvor han spillede for Lillehammer.

Fra november og frem lavede han 14 mål og 33 point i 29 kampe.

– Brendan var glad for opholdet i Norge, og han ville meget gerne tilbage til Europa. Han er en forholdsvis ung spiller med alle muligheder på hånden. Jeg er glad for, at han valgte SønderjyskE, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Canadieren har tidligere optrådt i den nordamerikanske ECHL-liga og inden da spillet fire fine sæsoner i den stærke collegeliga NCAA. Han er godt ”skolet”, skriver SønderjyskE på sin hjemmeside.

– Han er en spiller, som matcher vores dna og værdier. En spiller, som knokler inde på isen, og så er han samtidig en alsidig wing, der også kan spille center, forklarer Kim Lykkeskov.

Fakta Brendan Harms
Født: 02.12.1994
Land: Canada
Position: Wing
Højde: 183 cm
Vægt: 83 kg
Tidligere klubber: Portage Terriers, Fargo Force, Bemidji State Univ., Florida Everblades, Utah Grizzlies, Greenville Svamp Rabbits, Cincinnati Cyclones, Lillehammer

Kilde: soenderjyske.dk