Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Herning Blue Fox forlænger tre canadiere

Cameron Brace, Brodie Dupont og Mark MacMillan forlænger med midtjyderne.

Af

Herning Blue Fox går efter kontinuitet og forlænger med tre canadiske spillere, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Cameron Brace, Brodie Dupont og Mark MacMillan er alle blevet forlænget i Herning Blue Fox.

Dupont gjorde ikke så stor væsen af sig, som det var forventet, men sportschef Martin Struzinski var tilfreds:

- Vi er superglade for at have Brodie med som en del af Blue Fox mandskabet også i den kommende sæson.

- Rent spillemæssigt ved både vi og i særdeleshed Brodie selv, at han kan nå et langt højere niveau end hvad vi så sidste sæson. Men forskellige faktorer gjorde bare forskellen.

- Dog var vi aldrig i tvivl om Brodies store indflydelse på den sportslige succes og ikke mindst det, han som person bidrager med både i omklædningsrummet, men også på banen og spillerbænken.

- Derfor er vi også supertilfredse med, at Brodie kommer til at influere holdet en sæson mere, og så er vi faktisk ikke i tvivl om, at Brodie kommer til at samle pucken op, der hvor han var lige før slutspillet der blev aflyst.

- Nemlig i en virkelig stærkt opadgående formkurve, slutspillet ville uden tvivl have været der, hvor han havde vist prøver på hans imponerende CV, siger Struzinski, og fortsætter om Mark MacMillan:

- Mark har for os hele pakken. Han har spillet i førstekæden hele sæsonen, og bidrager i alle aspekter af spillet. Han har jo først og fremmest åbenlyse kvaliteter i 2-vejs spillet, hvilket også tidligere i hans karriere blev bemærket af de helt store ligaer.

- Herudover så viser han af og til tekniske kvaliteter og ikke mindst aggressivitet, som blot bygger på hans kompetencer. Da han kom til klubben håbede vi på, at han bragte rutine og ikke mindst lederskab med sig, og han har til fulde indfriet vores forventninger.

- Mark er i mange sammenhænge typen der hurtigt kan blive ”limen” på et hold. Han er en positiv og bidragende personlighed der udstråler en smittende karisma og generelt altid kommer med godt humør og en evne til at skabe den gode stemning i omklædningen og blandt holdkammeraterne.

- Så Mark er ganske enkelt en spiller der bidrager i alle aspekter af vores hold, og vi er sindssygt glade for, at vi sikrer kontinuiteten på vores hold med Marks underskrift, siger sportschefen, som også har sikret sig Cameron Brace.

- Aftalen med Cameron har haft allerhøjeste prioritet for mig siden starten af året.

- Jeg har prøvet at præge Brace til at tage en sæson mere, for virkelig at slå hans mange kvaliteter fast. Men det har også virkelig været svært, for når så mange andre klubber – også fra højere ligaer – viser interesse, så er det svært for en spiller som Cameron ikke at blive smigret.

- Derfor er jeg også glad for, at vi til syvende og sidst fik underskriften fra Cameron i hus. Han vil uden tvivl over en hel sæson være en seriøs bejler til at tage topscorertitlen i Metal Ligaen, vurderer Martin Struzinski.

Herning Blue Fox meddeler samtidig, at truppen dermed er på plads til den kommende sæson.

Tre målmænd, otte backs og 13 forwards er der på klubbens holdkort.

Nye er Patrick Madsen, Anders Poulsen, Mads Christensen, Kristian Jensen og Mathias Bau Hansen.