Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Nordamerikansk wing klar for Esbjerg Energy

Wing fra ECHL skal hjælpe Esbjergs offensiv, og Braeden Shaw skal lave noget af det tunge arbejde, skriver klubben.

Af

En ny forward er på plads i Esbjerg Energy.

27-årige amerikansk/canadiske Braeden Shaw er wing, og kommer fra East Coast Hockey League og klubben Fort Wayne Comets.

Braeden Shaw har gjort det godt i ECHL, hvor han i sidste sæson imponerede meget for Fort Wayne Comets og høstede stor anerkendelse for indsatsen.

- Med tæt på 1,3 point pr. kamp taler statistikken sit tydelige sprog, så det bliver spændende at følge ham i den kommende sæson, siger cheftræner Jason Jaspers i en pressemeddelelse fra Esbjerg Energy.

- Braeden Shaw har i tre sæsoner scoret 0,96 point pr. kamp i ECHL. Han er 185 cm høj og vejer 91 kg, så han ikke så let flyttes væk foran modstandernes mål, skriver klubben i meddelelsen.

- Det er bl.a. meningen at Braeden Shaw skal udnytte sin størrelse, siger Jaspers.

- Han har samlet mange pucke op i hjørnerne og det er meningen, at han skal ind foran mål for at hente de løse pucke.

- Så han tegner til at blive en værdifuld spiller for os.

- Og så er Braeden Shaw en skøn fyr. Jeg vil kalde ham en rigtig god dreng, der altid opfører sig respektfuldt og høfligt.

- Jeg ser virkelig frem til at han dukker op i Esbjerg så jeg kan præsentere ham for hjemmepublikummet i Granly Hockey Arena, siger Energy-coachen i meddelelsen.