Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Rungsted Seier Capital forlænger to år med cheftræner Erik Hjalmarsson

Rungsted Seier Capital og Erik Hjalmarsson fortsætter samarbejdet i yderligere to sæsoner.

Af

Svenske Erik Hjalmarsson er nu at finde i Rungsted Seier Capital-boksen frem til 2023.

Rungsted Seier Capital og Erik Hjalmarsson har nemlig valgt at forlænge samarbejdet i yderligere to sæsoner.

Det bekræfter klubben på deres hjemmeside.

Cheftræneren kom som aktiv spiller til Rungsted i 2014, hvor han spillede to sæsoner.

Herefter kom Hjalmarsson ind på Rungsted Seier Capital-holdet i en rolle som assistenttræner i næsten tre år, inden han overtog ansvaret for holdet i januar 2019.

Da mesterskabet kom til Nordsjælland i april 2019, var han den første svenske cheftræner til at vinde guld i den danske liga i 34 år.

I denne sæson ligger holdet lige nu på førstepladsen, hvilket er blevet belønnet med dagens kontraktforlængelse, som sker på to-års dagen for, at han satte sig i cheftrænerstolen for første gang.

Sportschef Morten Hagen siger om forlængelsen:

- Erik har udviklet sig helt enormt som træner og leder gennem de seneste sæsoner, og derfor var det naturligt at fortsætte den rejse vi har været på de seneste år.

- Samarbejdet og det daglige arbejde med holdet foregår på et højt niveau, og jeg glæder mig personligt til at fortsætte det tætte samarbejde vi har i den sportslige ledelse.