Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Selvkritisk Esbjerg-back har forlænget kontrakten

Foto af DIU

21-årige Anders Koch er klar til ny tørn for barndomsklubben.

Af

Den forgangne sæson levede ingenlunde op til Anders Kochs forventninger.

Den unge Esbjerg-back har forlænget sin kontrakt, men i den tilhørende pressemeddelelse lægger han ikke fingrene imellem.

- Jeg synes som sagt hverken, at mit eller holdets spil var optimalt sidste år og den sidste sæson var vel blandt de personligt dårligste og mest skuffende som jeg har spillet. Det har jeg mod på at forbedre og arbejdet herpå er startet, for både jeg selv og holdkammeraterne, udtaler han.

Assistenttræner Thor Dresler har imidlertid rosende ord tilovers for sin danske back, der - sin unge alder til trods - allerede har spillet 228 kampe i Metal Ligaen.

 - Anders Koch er en af de dygtigst skøjtende backs i den danske liga, men vi kan se mange andre kvaliteter hos ham. Han har gode hænder og kan læse spillet. Og så kan han bygge på, ved at finde balancen mellem de korte og simple pasninger og de smarte og svære pasninger langt op i banen.

 - Anders Koch arbejder med sin fysik ikke mindst udenfor sæsonen. Og så tror jeg, at han kan forbedre sig, ved at arbejde med sit spændingsniveau og sin aggressivitet. Det kunne give ham mere spilletid, gøre ham mere konstant og give ham en større rolle på holdet, forklarer Thor Dresler i pressemeddelelsen.

Anders Koch var medvirkende til Esbjergs mesterskaber i 2016 og 2017, og har tidligere spillet ungdoms-VM på både U18- og U20-niveau.