Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Stærk tredje periode sikrer Aalborg-sejr i Rungsted

Foto af Daniel André Stentz

Aalborg Pirates var stærkere end Rungsted Seier Capital i tredje periode.

Af

Aalborg Pirates tog alle tre point i Bitcoin Arena fredag aften, da de gæstede Rungsted Seier Capital.

Det var en tæt kamp, hvor begge hold prøvede at være foran, men i tredje periode trak Aalborg Pirates det længste strå.

Aalborggenserne kom stærkere ud til sidste periode, hvilket blev udslagsgivende for kampens resultat.

Julian Jakobsen var brandvarm for udeholdet med en scoring og to assists. Det samme var Mikkel Højbjerg, der scorede to gange.

Rungsted Seier Capital vandt skudstatistikken 24-18, men George Sørensen i Aalborg-målet havde en glimrende aften.

Med sejren rykker Aalborg Pirates tættere på Rungsted Seier Capital, så der 4,5 point imellem.

Mandskabet fra Sjælland har dog spillet en kamp mindre.